SEO Tool

De SEO linkbuilding tool.

In een tijd waarin het steeds belangrijker wordt om kwalitatieve backlinks te vergaren om hoog te scoren in de hitlijsten van Google komen wij met een tool waarmee gemakkelijk links naar uw website geplaatst kunnen worden verwerkt in een artikel zodat de link meer waarde krijgt. Met de tool kunt u gemakkelijk aan linkbuilding doen en zorgen voor een natuurlijk linkbeeld. Nadat u een account heeft aangemaakt kunt u zelf artikelen toevoegen met daarin maximaal 2 links verwerkt. De anchor teksten van de links kunt u zelf bepalen waardoor het mogelijk is om uw linkbeeld zo in te richten dat Google uw backlink profiel beschouwd als een natuurlijk linkbeeld. Na de algoritme updates van de afgelopen jaren is een natuurlijk linkbeeld belangrijker dan ooit. Met onze linkbuilding tool is het niet alleen mogelijk om een natuurlijk linkbeeld te realiseren maar ook om een website die last heeft gehad van een update te herstellen zodat u weer goed scoort in Google.

Ons concept is simpel:

1: U koopt credits waarbij het afnemen van meer credits relatief goedkoper wordt.

2: U upload artikelen met daarin links verwerkt naar uw website.

3: U plaatst de artikelen op de door u gekozen website(s).

Het netwerk

U heeft momenteel de mogelijkheid om te kiezen uit tientallen websites die door ons geselecteerd zijn op kracht. Wij presenteren websites met zowel een hoge Google Pagerank als een hoge MOZ Domain- en Page Authority. Wij zijn continue op zoek naar sterke domeinen die ons netwerk kunnen versterken zodat u ook altijd de mogelijkheid heeft om nieuwe links te plaatsen.

Op deze manier kunt u op een snelle en scherp geprijsde manier aan effectieve linkbuilding doen die zich meermalen heeft bewezen als een succesvolle linkbuilding strategie waarbij kwaliteit en een natuurlijk linkbeeld in een hoog vaandel staan.

Artikelen kunnen al vanaf €0,40 ex BTW geplaatst worden dus wacht niet langer en begin vandaag met het hoger scoren in Google.

 

Als u al een account heeft dan kunt u hier inloggen.