logo


Referenties

V
oor onderstaande klanten heeft De Linkbuilder ervoor gezorgd dat zij van nietszeggende posities zijn gestegen naar de topposities in de zoekmachines. Wilt u dat wij dat ook voor uw website verzorgen? Neem dan nu contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


referenties linkbuilding projecten


 • Onze website is een reisgids voor mensen die naar Amsterdam toekomen. De site moet voornamelijk in het buitenland vindbaar zijn en dat vonden wij erg lastig. Voor De Linkbuilder was dit echter geen enkel probleem en was het mogelijk om te werken met garanties op de resultaten. We hebben zoals afgesproken 6 maanden over het project gedaan en staan nu op prominente posities wat ons veel extra bezoekers oplevert.
  Susanne van de Amsterdamse reisgids,
 • Ons bedrijf is al meer dan 2 decennia actief in de vloeren business. Na de grote verschuiving van houten vloeren naar laminaat is er ook een grote verschuiving gekomen van mensen in de winkel naar mensen op het internet. Toen onze site online ging kregen wij geen enkele bezoeker op onze site daarom hebben wij besloten de linkbuilding uit te besteden aan De Linkbuilder. Een gouden zet zo bleek, met verschillende zoekwoorden in de top 5 verkopen wij tegenwoordig ook flink wat vloeren via het internet.
  Michel van Laminaatgaanleggen.net,
 • Mijn bedrijf is actief met een aantal adultsites. Hiervoor bleek het niet alleen heel moeilijk om links te regelen ook weigerden veel bedrijven mij puur om de branche waarin ik actief was. Gelukkig wilde de linkbuilder wel met mij in zee en waren ze heel eerlijk in het feit dat het voor adult sites altijd lastiger is om aan links te komen. De linkbuilding is een enorm succes geweest waardoor wij op meerdere zoekwoorden naar topposties zijn gestegen. Onze bezoekers aantallen liggen momenteel 300% hoger als vorig jaar.
  Arne van V.I.M.P.Star Entertainment,
 • 2 jaar geleden ben ik gestart met de verkoop van tassen via mijn webshop My New Bag. Via verschillende soorten mediakanalen heb ik geprobeerd om mijn webshop te promoten. De Linkbuilder is nu al een aantal maanden voor mij aan het linkbuilden en houdt mij op de hoogte van alle verandering met betrekking tot mijn website en geeft mij goede tips wat ik zelf allemaal kan ondernemen om mijn webshop bekender  te maken en goed uit te laten komen in Google. Ik vind het super om te zien dat als je op bepaalde zoekwoorden zoekt dat mijn producten & website meteen naar boven komen.
  Eline van MyNewBag.nl,